Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv att ha

Vi tycks alltid drömma om ett felfritt liv
Stora planer om vad som ska hända
Men är det verkligen det vi vill ha?
Vill vi ha ett felfritt liv?
När jag bad till gud för första gången
Så bad jag inte om ett knäckt hjärta
Men livet är ändå inte bara mörker
Det finns alltid de som pratar om sådana som mig
Utan att känna mig
Men som har en enorm empati
De ger mig ett liv att ha




Fri vers (Fri form) av E_m_m_i_e
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-07 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E_m_m_i_e