Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utbränd

Utbränd 

ut bränd

Som en brand

inuti

inuti mig

Jag brinner brinner 

jag brann

jag brinner

till aska

till aska jag brann

och kroppen den brände

och tanken försvann och kom och gick

och kom och gick

ett fotsteg i taget 

ur askan jag kom

ett steg i taget

Ett steg i taget

Där

min aska är strödd

Där vaknar en ny

spirar

något nytt 

jag vet inte vad

eller vem jag är

jag bara är 

Är något nytt

ett annat jag 

ett steg i taget

ett steg i taget 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-12-01 20:56



Bookmark and Share


  Let it go VIP
varje dag
en nytt tag
varje dag
ett nytt jag
släpp tag
varje dag
av det jag
som var igår
för en dag
är inte svår
när varje dag
känns som vår <3

2017-12-07

  ULJO
Berörs av dina starka ord
2017-12-04

  M:tin
Fina Nina, dina ord berör, jag har saknat dem!!!!!!!
2017-12-02

  Karina"Kia"
Ur hjärtat skrivet/beskrivet om hur ..att komma tillbaka...I elden ur askan!
2017-12-02

    Peter Söderqvist
Fin beskrivning av en situation som många känner igen sig i.
2017-12-01

  Chawa VIP
Igenkännande situation... Väl och känslosamt förmedlat..!
2017-12-01

  Bibbi VIP
Tillståndet känns igen.
2017-12-01

  Marita Ohlquist VIP
Skickar en kram och önskar dig allt gott!
2017-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP