Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Det försvann ur dagen

 

intrenationella kvinnodagen

åttonde mars är här ... ... ... ... 

 

till dig vars fallande tårar

strilar i ditt nu ...

 

vi är så många som förstår

som vid din sida evigt står ...

 

solidariteten riktas unisont i kärlek

strömmar till dig i värmande vågor

 

till alla kvinnor vid vår sida

till alla kvinnor som gått före

till alla som kommer gå efter oss

 

kän den inre fridens samförstånd

 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-03-08 12:54



Bookmark and Share


  ULJO
Fint skrivet
2017-03-08

  alicja lappalainen VIP
kvinnorna vet inte vad solidaritet och samförstånd är. Redan Chava och Lilith konkurrerade med varandra...
2017-03-08

  StinaJ VIP
Fin text.
2017-03-08

  Marita Ohlquist VIP
Tack för din fina text!
2017-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP