Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRTEKROSSARE

 

Hjärtat utslitet

ur kroppen

 

lagt bultande

på silverfat

 

dekorerat med

väntans pilar i blod

 

serverat med

tröstlös längtan

 

hoppet om under

att laga saknad med

 

medan tid ännu

vilar oförbrukad

 

för kärleks skull




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-03-10 17:16



Bookmark and Share


  ULJO
Berör mig på något sätt
2017-03-13

  Lars Hedlin
Så starkt och i beröring
2017-03-12

  Blomma-Stjärna VIP
gud, så ont att få sitt hjärta krossat och serverat på silverfat - marinerat i tröstlös längtan
2017-03-11

    indieBella
Kärlek är så olika för alla, men skiner igenom
2017-03-10

  Marita Ohlquist VIP
Blir berörd av din text!
Du skriver så det känns.
2017-03-10

  M.Eta
Hjärtskärande text!
2017-03-10

    ej medlem längre
Smärtsam längtan efter kärlek.
2017-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP