Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt enda hopp är att få dig ur mitt minne

Du har fastnat i mitt huvud
med superlim, tejp, och spikar
Bara du slutar vara så högljudd
men jag förstår, för jag vill också skrika

Jag får inte loss dig från mina tankar
jag provar med tänger, asolsprit, skruvdragare
Jag drar, slår, biter, river och bankar
ansträngningen gör mig bara svagare och svagare

Min kropp suktar efter ditt sinne
med bönrop, reflexer, och övertalningsförsök
Mitt enda hopp är att få dig ur mitt minne
kanske bara ett sista besök




Bunden vers (Rim) av Lättpåverkad
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-08 14:52



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Jag fastnar för nästanrimmet. Det är för mig det äkthetsbevis som griper tag mest.
2017-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad