Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur man firar kvinnodagen i Ryssland

 

 

Kvinnor får en extra omgång med stryk. 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-08 15:08



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Om man är riktig man slår inte en kvinna bara drar sina fötter ut!
Säker det är en militär Projects precis som den ryska mediebolag i Rinkeby startade aktion slagsmol mot ersättning för 400 Skr, eftersom Ryssland har gjort offentlig att vill tar över territorier ända till gränser med Rumänien och då i Rumänien gamla bolsjeviker gjorde sammanträde hur ska försonas tillbacka med Ryssland och vilka av deras söner ska ha ledande befattningar i Timisoara regionen, eftersom landet kommer att splittras. Ingen tveka om det! Redan 5 miljoner har lämnat landet eftersom Ungern har gratulerats för den kärnkraft projekts med Ryssland. I Ungern och emellan på den 50 tusen km yta fins instängda emigrants lägre från krigshärjade länder.; så utbilning med stenkastning och manschett och slagsmål är också en start på militär utbildning, trängning för folk massan där borta.
När jag var barn vi sträckte mjölk flaska genom staket till barn på andra sidan och Jesus ikoner , nu vet jag inte när muslimer gör en järnridå mitt emellan från lägre hur ska det bli?


2017-03-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Usch! Jag minns precis sådant.
2017-03-08

  Öknens Ros VIP
Mänskliga/kvinnors rättigheter finns väl inte på deras världskarta! Fy fan för Ryssland!!
2017-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP