Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men trots det vill gräva ner sig i förbjudna ord och mörka grottor, för kontrasten är sån i en bipolär värd. Men när jag ser det från ovan tycker jag att groteskt kan vara lockande att skriva ibland, när man mår bra.


Egentligen väldigt glad

ordens äcklande svall
fingrars dans
uttryck som maskar
krälar innanför huden
köttstycken äts upp
av gula ruttnande tänder

det lockas att omskriva
de svarta nedsmutsade
bortglömda orden
gömda bakom en glättig fasad

kan skriva heta kärleksord
med blödande skrift
när kroppen känns manisk
kletigt uppeggande

idag är luften fylld av silkeslen
hudsmekande bokstäver
i ett löfte
ske din vilja




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-09 11:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Alla har vi tusen och åter tusen sidor...
2017-03-12

  ResenärGenomLivet VIP
Vi har ju inte bara en sida...
2017-03-09

    ej medlem längre
är du bipolär? hursomhelst en bra, tänkvärd text!

2017-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP