Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom dag

 

När allt stänger ner

När armarna börjar splattra

Och de sista av dessa små fjädrar

På de en gång så granna vingarna

Är som borta med vinden

Puts väck

Och ingen ersättning får man för det heller




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-08 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson