Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgligt, kanske. Sant? Absolut. Fyll gärna på fler tips i kommentarsfältet.


En kvinnas tips på fältet. (åttonde maaahrz)

För att uppnå ett heterosexuellt samlag:
(tro inte att kvinnor inte har sitt eget- "the game")

- Använd vit eyeliner. Det förstorar ögonen dramatiskt. En kan misstas för en oskyldig, liten animeflicka. Renheten blir eggande.. annars..

-.. Sotiga ögon. En ser ut som att efterfestsknullet redan skett, en framstår alltså som en lös brud. Det är ju simplare för en heterosexuell man att fälla en sådan.

- Damer, klä på er ordentligt. Visa enbart en medelstor strimma hud (helst ryggen). Distraherar de heterosexuella männen till det allra mesta. Lockbetet är givet.

- En lite lösare BH framhäver nyckelbenens konturer. En ser, med andra ord, skör som fan ut. Perfekt för att häva in småutrustade män som vill känna sig som alfahanar för en natt.

- Små, blommiga sommarklänningar. Kan lura den heterosexuella manshjärnan att du är hon som han trånade efter i nionde klass.

På arbetsplatsen:

- Visa aldrig svaghet i det offentliga. Diskutera inte familj, känslor, skratta aldrig onaturligt. Övertyga männen om att deras normer, är dina normer. P.S. lär dig offside-regeln inom fotboll (detta kan vara en dealbreaker).

- Bär kalsonger i smyg, jag lovar att detta känns symboliskt empowering.

- Tala även om du inte har en reell poäng, bara så du hörs. Annars glöms du bort.

- Prata inte patriarkat eller löneglapp- ifall det inte är så att du genuint diskrimineras på din arbetsplats, i sådant fall, ring facket!

- Ifall arbetsplatsen är kvinnligt dominerad, klä dig inte snyggast. Kvinnor avskyr konkurrens från andra kvinnor. De kommer uppskatta och omfamna dig för att du visar dig som den svagare parten- detta kan komma att utnyttjas för din fördel.

-Ifall arbetsplatsen är manligt dominerad, suit up as fuck, ingen kommer ta dig på allvar för att du låtsas vara den svagare länken. Var alltid lite mer än dem, du har extra mycket att bevisa, gnäll inte över det, bara gör det. Efter ett tag är du accepterad och får ta del av pungskämten bakom ridån.




... Har jag fel?




Övriga genrer (Satir) av Avtuggad
Läst 289 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-08 23:59



Bookmark and Share


    indieBella
"En kan misstas för en oskyldig, liten animeflicka." Så passande
2017-03-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
du kan klä dig eller bete dig hur du vill, män kan infångas hur lätt du vill
2017-03-09

  Ric
En blommig sommarklänning och jag är nästan helsåld. Eländigt värre ;P
2017-03-09

    ej medlem längre
Lägg upp lättklädda bilder på instagram osv, var slampig på periscope och ge ut ditt skype osv
2017-03-09

    ej medlem längre
mascara & knallrött läppstift gör en kvinna mera attraktiv. gärna parfymerad med mysk.
2017-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Avtuggad