Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla jag vill bara sova

Jag behöver skriva.
Rastlöst kli i fingrarna.
Om jag skriver går det över. Tänker man sig.
Jag behöver få ut... någonting.

Egentligen behöver jag snarare sova MEN JAG KAN JU IMTE SOMNA!

Jag vill bo i en värld där tid inte finns och man inte behöver anpassa sig efter dumheter i stil med "rimliga tider på dygnet" utan bara kan vara i den ordning man vill.

Det är lögn att jag inte kan somna.
Jag har inte försökt.
Jag har gett upp i förhand för jag har inte energin att försöka.
Egentligen har jag piller för sånt. Piller som gör försökandet åt mig.
Men jag har inte riktigt lärt mig att piller inte är läskigt än.
Å andra sidan kanske de här pillrena faktiskt är lite läskiga på riktigt.

Jag orkar inte ens kryptera.
Vi lämnar kranen öppen och ser vad som händer.
Om jag stream of consiousnessar blir jag trött tillslut.
Som att springa från en mördare tills man svimmar. Så är man inte där när han hinner ikapp.
Eller hon.
Det är ändå kvinnodagen. Kvinnor kan vara mördare de också om de vill.
Året är 2017 peeps.

Jag vet inte.
Jag vill inte.
Jag orkar inte springa så fort.
Jag vill bara somna.
Slippa tänka.
Slippa vara.
Slippa må.

Skit.




Övriga genrer av pyre
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-09 03:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre