Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bring it on!


Kära psykopat.
Det är på tiden att jag slutar vara rädd för dig.
Jag vet redan vad som händer när jag släpper rädslan.
Helvetet bryter ut.
Men jag är redo.
För jag kan inte bli mer förstörd än så här.
BRING IT ON!




Fri vers av jennypencil
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-09 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennypencil