Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tuchmålning: Solstrale…


GLÖMDE SPARA MIG SJÄLV

 

var det någon som märkte 

att allt bara försvann här

 

jag kämpar mig sakteliga

tillbaks till ruta ett ... ...

 

text för text återbördar jag

allt vad jag förlorade ... ...

 

giv mig allt vad styrka kräver

för att uppbåda den prestationen 

att föra allt åter till läsarna ... ... 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-09 12:29



Bookmark and Share


  Emelie Hansen
Underbara ord och härlig konst. Fortsätt vara den du är och skriv skriv skriv! <3

2017-03-19

  ULJO
Du behöver inte ha prestations ångest. Du är bra
2017-03-09

    Peter Söderqvist
Jag hoppas det går bra!
2017-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP