Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÅNG TILL DE HUDLÖSA.... Akvarell: Solstrale


NAKEN STRIPPAD AVKLÄDD FLÅDD

 

 

marken inunder fötterna

där stegen ska gå stadigt

har vettvillingar minerat

 

vetskap om potentialen

tar sig över alla hindren

hela vägen fram mot målet

 

framme tycks kraften tömd

ingen ork kvar att lyckas lysa

energin gick till att försvara allt

 

helt hudlös naken strippad avklädd flådd

ska nuet sopa ihop de få resterna av varat

det kan vara försent för att visa krafttag

 

som en skänk från ovan inspirationen når

känslan av jävla anamma flödar de sista steget

livsviljan tar sin plats och lyckas mot alla odds

 

mobbarna står där med hakan i handväskan

självet klättrar stadigt på stegen mot framgången

varat känner att lycka blir vardag, livet vänder nu!

 

 

 




Bunden vers av Solstrale VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-03-09 12:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som jag skrattade när jag läste "Står där med hakan i handväskan". Är det ditt eget uttryck? Bra skrivet i alla fall. Alltihop, alltså. Klart att det går mot ljusare tider nu! :-)
2017-03-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skrivet om människor som försöker attackera och förminska en. Men du verkar ändå kunna hantera och vinna över dem, även om det frestar på.
2017-03-09

  Ann V Åhsberg VIP
Berörande ... vacker bild!
2017-03-09

  Öknens Ros VIP
starkt! låt inte mobbarna vinna!
2017-03-09

  ULJO
Berörande
Jag måste också berömma dig för dina fina bilder som du hela tiden delar till oss
2017-03-09

    Peter Söderqvist
Hakan i handväskan ger en skön bild.
2017-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP