Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill inte va´ en stalker.


Svartsjuk å ledsen


Jag uti natten frös.
Har en tand som är lös.
Sömnen vidare for.
Ej längre i dess klor.
Drömt, jag en ensam tös
utsatts för andras hor!

Upplever det som hot-
Måste kämpa emot --
deras stora fräckhet,
som vill få mig brännhet
å hemskt svartsjuk, som sot!
Men, jag gick upp å sket !

Utkastad ur gruppen !
Nästan, dog -- på Kuppen!
Stred mot Förgängelse
å för Förälskelse!
Väcktes utav Tuppen
ini mitt Fängelse !

Vill ej den verklighet,
där han har älskog, het --
med en annan kvinna!
Vill ej längre brinna
för den Intimitet, --
- som får mig å försvinna!!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 474 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-03-09 16:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Frustrationer och känslor bra nedskrivna av en bra poet :)
2017-03-12

  Marianne Räf
Tack, för fina, upplyftande kommentarer! Ett extrastort
Tack till Blått Norrsken, som
sa ifrån på ett underbart sätt !!

Kramar till er alla från Marianne.
2017-03-11

  Blått Norrsken VIP
Stark text om lidandet i andras utstuderande vilja att bli sedda
och utan känsla för empati göra illa den som fortfarande hyser varm känsla. Dock brukar livet gå i följsamma vågor och den som handkar orätt får oftast smaka på den bittra örten själv en dag .
2017-03-10

    Avtuggad
Känslan brinner genom hela texten, starkt, ärligt!
2017-03-10

  Salvation Pepper
Lysande användning av slutrimmet brinna/försvinna.

Din ärlighet är legendarisk här på poeter.se.

2017-03-10

  ResenärGenomLivet VIP
Starka känslor här...men vi får hoppas på bättre tider...
2017-03-09

  KattenKin VIP
Så fnittrig jag blir av toabesöket som avslutade en vers. I övrigt förstår jag att det ligger mycket frustration bakom dina fint rimmade rader, och det önskar man ju att alla slapp.
2017-03-09

    ej medlem längre
Inte roligt att ligga vaken på natten och grubbla över andras elakheter!
Bra skrivet om svårigheter som möter i livet!
2017-03-09

  överlevaren VIP
Jobbig sits men du kämpar på bra!
2017-03-09

  ULJO
Förstår din frustration. Dock har du fått en fin text på gammalt räfmanér
2017-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf