Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


EN KLICKNING BORT

 

skrolla dig fram till 

ett trevligt minne

klicka det till nuet

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-09 17:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
oerhört bra
2017-03-12

  ULJO
Fint
2017-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP