Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅGOT ÄTER TÅLAMODET UPP

 

texten inunder mina fingrar

där min mening ska sparas

har vettvillingar minerat med

syntax error ... ??? 

 

vetabäst ... tydligen ... ?

eror, what? ... error

autokorrekt ... ???

 

vet väl alla

eror error ...

 

skillnad!!! ... ???

autokorrekt ett hinder

 

spara texter över nätet

är en megabegränsning ...

 

vipps tog nätet allt

käkade upp texten

meningen med det?

 

tvistar sönder tålamodet

meningen blir stulen vipps!

 

läsplattan inte lika het för mig mer

känner det är dags för skilsmässa

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-09 17:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, det är hårda bud i vår elektroniska tid, texten kan också läsas på ett annat sätt än den omedelbara tolkningen medger..
2017-04-01

  Lars Hedlin
Starkt och i beröring..
2017-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP