Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För kallt för foto

vintermånaderna var inte fullt täckta
för brist på dagsljus för exponering
för tveksamhet till kalla fingrar
sträckande sig mot kamera
när de i stället kunde värma varandra
i vantarna

men är inte avsaknaden av rekord
dokumentationen av vår stämning
och de få permanenta momenten
med torkade örter och kala grenar
var de inte tillräckligt ärliga?

ingen visste vad som pågick på gatorna
ingen ville veta av
vi satt på gräset framför en solnedgång
för bara ett halvår sedan

det känns inte långt borta
för att jag mints det konsekvent
nu när vi inte rusar genom statisk kyla
tar vi av oss våra lager
sammanfaller vi mer




Fri vers (Fri form) av Immer
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-09 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Immer