Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Terminsstart för Alpha, Relationskurs samt Bibelskola i kväll i Bäckbykyrkan Västerås. Vi fick inte ens rum i ett rum vid middagen. Bild Arne Ståhl.


En gång skall bli fred på vår jord


Utgångspunkten i Bibelskola

var Jesaja denna termin...

Dom, tröst och framtidsvisioner


Mycket lycklig for jag hem

i min älskade el skoter...

vid tanken på framtiden


Det finns en framtid för mitt hopp

trots allt mörker och hopplöshet...

och det gör mig glad och full av fröjd


"Himmel och jord ska brinna

höjder och berg försvinna

men den som tror skall finna

att löftena de står kvar..."




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-03-09 22:18



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Gillar när du är glad och fylld av hopp.
Grattis till det min vän/ kram
2017-03-14

  Karina"Kia"
Du är fylld av hopp och livet fortgår snabbt i din takt och stålar styrka vackert<3
2017-03-11

  Eva Helene VIP
Så fint och löftesrikt!
2017-03-10

  Ann V Åhsberg VIP
Härligt Bibbi!
2017-03-10

    ej medlem längre
Underbart att det finns en annan framtid är jordens mörka...
2017-03-10

    ej medlem längre
Berörs av orden.
2017-03-10

  Salvation Pepper
Det positiva vinner alltid i längden.
2017-03-10

  Goraxy 89 Orion VIP
Ååh - Jag blir så lycklig när jag läser orden ur denna psalm som Lewi Pethrus skrev under sin hustrus sjukdomskris 1913 - Då paret enades om att lita på Gud, snarare än på operativa ingrepp (och Hon blev Helad) - "HALLALU-YAH" !!!
2017-03-10

  ResenärGenomLivet VIP
Tacksamhet och hopp om en ljus framtid...så fint...
2017-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP