Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punkmartyren

De säger att du inte förstår
tillräckligt
just som du blåser ut
och i cigarettröken
kan du se
alla trådarna från skyn
som lasrar på ett dansgolv
som galler
och basen pumpar
mekaniskt
svart blod
till ekande tomma
tankegångar




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-09 23:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Punk är underbar musik.
Klassisk musik, däremot HATAR jag.
Likaså hatar jag folk som gör provokationen till ett självändamål.
Tydligen fick de ingen uppmärksamhet som barn.
2017-03-11

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
En pungspark åt punken,djefla oväsen.
2017-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Hur kommer punken in i bilden?
Vi var nästan martyrer.
De som var med vet.
2017-03-11

  Maiah VIP
Det finns en metallisk distans i texten i bilderna du målar upp.basen som pumpar ger någon sorts stresskänsla och jag gillar slutet 'ekande tomma tankegångar'
2017-03-10

  Hestia VIP
Snyggt! Häftiga finstämda bilder!
2017-03-10
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP