Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion i förfall

Du lever ditt liv
som om det vore äkta

Du lever ditt liv
som om det vore verkligt

Men du har ingen
aning om ifall allt bara är en dröm

Men du har ingen
aning om att allt kanske bara är en illusion

En illusion i förfall kanske bara är bra
För då är nog verkligheten som en motvikt
lite bättre

© Christer Johansson 2017-03-09




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-09 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten