Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amors pil

Amors pil i natten
från kärlekens båge
laddad med känslor
på nyfunnen strand
en kyss i solskenet
beröring så stark
tillsammans för evigt
hon tog hans hand

Amors pil i glädje
för någons skull
ett ord på ett ark
jag älskar bara dig
eviga är känslorna
och kärlekens dröm
bredvid varandra
en kille och en tjej

Amors pil för freden
rättvisan till världen
kärlekens soldater
på marsch utan slut
ett krig utan vapen
dröm och verklighet
kramar och kyssar
kärlekens attribut

Amors pil för kärlek
en evighetens sort
far genom dimensioner
hittar snart sitt mål
en brunn av känslor
att inspireras från
kärleken är evig
och stark som stål

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 851 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-03-16 06:27



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Härliga pilar kan
han skjuta av,
så fint framtagna
i denna som alltid
välrimmade dikt
2017-03-17

  StinaJ VIP
Så fin skrivet om Amors pilar.
2017-03-17

    ej medlem längre
Vacker text om Amors pilar
mycket bra och rimmat mästerligt
2017-03-16

  M.Eta
Vi får hoppas Amor är träffsäker så gör pilarna underverk. Fin text
2017-03-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens olika unika egenskaper skriver du mycket bra om!
2017-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om Amors pilar i olika sammanhang!
2017-03-16

  Janina Kaminska
Fantastiskt! Underbar känsla rakt igenom.
2017-03-16

    ej medlem längre
Dikten glöder!
2017-03-16

  Salvation Pepper
Kraftfull konstaterande i ditt slut.

Mycket gott!

2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO