Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Exempel ur arbetslivet.


Fördomar om psykisk ohälsa

Chefen har ordet vid lönesamtal på förskola.
-Här finns det ingen orsak att höja lönen.
Du är lägst rankad.
Du hade ju en sjukdomsperiod för 13 år sedan,
med intyg av psykiatriker.
Visserligen har du inte haft något återfall.
men en förälder har framfört klagomål på dig.
Du stod inte kvar i fönstret tillsammans med dagisbarnet
och vinkade,tills modern var utom synhåll.
Jag har bett en av dina kollegor att hålla dig under uppsikt.
Hon kommer att rapportera till mig, när hon pratat med föräldern.
Föräldrarna är våra kunder. Vi måste hålla dem nöjda.

Slutsats: en blandning av fördomsfullhet och dåligt chefskap.




Prosa (100-ordare) av Ingegerd svedin VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-10 12:28



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
skamligt att behandla människor på detta viset år 2016!!
2017-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP