Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN ÄR

KÄRLEKEN ÄR

Kärleken kärleken är som ett stort oändligt hav
Den bara ger den bara ger den ställer inte några krav
Det viktigaste är att inte ha pengar eller makt
För kärleken är evig, en Gudomlig prakt

Havet havet ser man början på men inte dess slut
Där står man där står man i fören, man tittar inte akterut
Utan den seglats kan bli en av de bästa
Det var ju så jag fann dig min käresta

Kärleken kärleken sinar aldrig den finns alltid där
Kärlekem kärleken den är där denna magiska kärleksaffär
Men ro i land båten för där är det en säker hamn
En trygghet av kärlek, tro och hopp i någons famn

SOLO

Kärleken kärleken är som ett stort oändligt hav
Kärleken kärleken den ställer inte några krav
Det viktigaste är att inte ha pengar eller makt
För kärleken är evig, en Gudomlig prakt

KÄRLEKEN kärleken, ÄR SOM ETT OÄNDLIGT HAV

10-3-2017
Bo Grapenskog




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-10 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj