Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi behövde skratta, gråta och hålla varandras hjärtan

Vi satt där tillsammans,
under månens värmande ljus.
Vi behövde skratta,
gråta och hålla
varandras hjärtan ömt
Ack, vi slet
varandra itu,
räddade varandra
för att sedan dö
tillsammans.
Månen lyste i stillhet
med sitt värmande ljus,
medan våra kroppar
stelnade under vinterns
snö.




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-10 19:35



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Hjärtslitande Dramatiskt som själva LIVET - men våren kom med ett uppvaknande och solvärmen.

Gillar!!!!
2017-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight