Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupa sorg

 

Du

Oundvikligast av ståtligheter

Av allt himmelskt som finns här

 

Återkommer för en sista

Förljugen dans bredvid mörka skymningars bergsklippor

 

Så ängslig

Trots den sagolika trygghet ditt bröst bringar

 

Samtidigt som de smala tentaklerna

Vaggas in allt djupare 

Som för att stanna

 




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-10 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson