Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dotter mitt första barnbarn


soNad

 

 

Det varsamma i en blick av kärlek

tänds i vår värld var minut

vem kan tänka på strider

i en nyfödds ögon tittut

 

vad kan mera linda samman

hopp kärlek och tro

än detta första onämnbara

ögonblicket fyllt av ro




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-10 22:07



Bookmark and Share


  ULJO
Vad kan mera linda samman
hopp kärlek och tro. Suveränt
2017-03-13

    jordarp@hotmail.com
LIVET, mer kan det inte vara
2017-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP