Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Majorna går tiden sin egen väg

det finns ställen

dit tiden inte alltid når

 

som de där dagarna

när vi upptäcker att världen stannar

när man dricker en kopp te

med någon man längtat efter att träffa

 

utanför virvlar världen vidare

men vi

har bara öron för varann

 

© Birgitta Wäppling, 10 mars 2017

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-11 13:21



Bookmark and Share


  aol
Älskade Majorna bodde där ett tag
2017-03-11

    ej medlem längre
Ja så är det verkligen, tiden stannar då man möter den man längtat så innerligt efter och då finns en önskan att denna stund aldrig ska upphöra.
2017-03-11
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP