Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinglig balansgång.


Labila Laura


Min Själ reser sig ur dyn,
söker sig, väl, - annan plats.
Kan den vägen ta emot Skyn ?
Sorg, med Glädje har ersatts !

Jag var mulnare, igår.
Hängde ej riktigt samman.
Nu, i denna Metafor
vart mera fröjd å gamman !!

Den broder jag kallar min
älskare är så vacker !
Det som vill gå ut och in --
går inte av för hacker!

Om han skulle bedra mig, -
- sånnt kan, ju, faktiskt, hända, -
där onda horor skor sig, - -
till Gud jag mig må vända !

Å be en´ vända steken, -
så att rätt blir RÄTT, nånn gång !
Då upphör apeleken -- -- --
å rätt kvinna får hans Fjång !!

Kan möta svårigheter, - -
innan det sköna, -- vi når,
som plirar vid planeter,
där trygghet, vi säkert får!

Men, förlorar jag glöden,
självaste Livets Mening,
så återstår, blott, Döden,,,,
efter misslyckad Ening...-

-Jasså, var Livet så trist!,
må jag i graven tänka... ?
Vill överleva?? Javisst !!
Istället HENNE kränka !!!!






Bunden vers av Marianne Räf
Läst 370 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-11 08:29



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Håller med Salvation Pepper - riktigt bra!
2017-03-16

  Salvation Pepper
"Min Själ reser sig ur dyn"
Så mäktigt bra, på alla plan! :)
2017-03-16

  ULJO
Du når ditt mål om du själv tror på det
2017-03-13

  Marita Ohlquist VIP
Du har en inneboende styrka, tror nog att du når ditt mål!
2017-03-13

  Lars Hedlin
Bra intensivt och starkt!
2017-03-12

  Blått Norrsken VIP
Härliga starka ord som visar på
en vändning till det bättre.
Bra skrivet i stark glöd med en revansch i sikte.
2017-03-12

  Arne Ugglemosse
Denna glädjande text rymmer det mesta mellan Gud och Fjång. Applåd!
2017-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf