Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som oftast vet man inte vad man har

fören man har förlorat det
En flickvän till exempel
Och då det blir för sent att ångra sig
Skadan är redan skedd och går inte att få ogjord
Och ingenting kommer någonsin bli sig likt igen…

Ken Cassel
11/3-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-11 10:36



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
HEJ hjärtat =)
Fint skrivet och så sant.
2017-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel