Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ilska

Stjärnorna lyser
Gnistrar, sprakar, blinkar hett
I dina ögon




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-11 10:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vacker haiku!
2017-03-11

  McLashlan
klockren 5-7-5:a, fin haiku om ilskan som visas i dessa intensiva ögon. bravissimo!
2017-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén