Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självvald ensamhet

 

Mer tid att tänka 

på för- och nackdelar med 

att vara ensam 

 




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-11 19:52



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ibland kanske ensamheten blir lite för påträngande när man aldrig får vara ifred från sig själv.
2017-03-16

  Verner Forsman
Ensamhetens dubbelbindning.
En livets paradox.

Hur ensamheten... så ofta gör oss ännu mera ensamma.
Så långt borta från dom andra.

När ensamheten leder till ännu mera ensamhet, som leder...
Liksom gemenskap även blir möjlighet till nya människor att möta.
Är man ofta utanför blir lätt ännu mer utanför.

Ensamhetens stora paradox.
2017-03-12

  Marianne Räf
Bra, alltså ! Finns mycket
å tänka på om detta!
2017-03-12

    ej medlem längre
Jag tror att människor behöver tid för att umgås med sig själva ibland och att vårda den relationen.
2017-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP