Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I TYSTHET ÄLSKADE JAG DIG



Du kom in i mit liv
i tysthet,så där vanligt och ömt
Hela världen stod still
Jag kunde inte säga ett ord
visade ingenting

Känslan fanns i mitt hjärta
Så jag tyckte om din tystnad
Jag beundrade dig på avstånd
Drömde ofta om dig

Jag vill säga att jag älskar dig
men jag är så rädd
Rädd för du ska ta det för givet
så i tysthet älskar jag dig

Jag vill säga att jag älskar dig
men jag är så rädd
Rädd för du ska ta det för givet
så i tysthet älskar jag dig

SOLO

Du kom in i mitt liv
i tysthet,så där vanligt och ömt
Hela världen stod still
Jag kunde inte säga ett ord
visade ingenting

Jag vill säga att jag älskar dig
men jag är så rädd
Rädd för du ska ta det för givet
så i tysthet älskar jag dig

Så i tysthet älskar jag dig

11-3-2017
Bo Grapenskog




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 568 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-11 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj