Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Kommer att inte vara här på några dagar

så äntligen

ska jag bli av med min

outhärdiga värk

mina bråck ska åtgärdas

dom är tre stora

inte konstigt att jag haft så ont

när jag tagit längre promenader

nu hoppas jag

att när våren och sommaren kommer

att jag orkar vara med

på våra pilgrimsvandringar

utan att stanna

vila en stund

för att jag får så ont

det längtar jag till nu

ser fram emot

att äntligen få må lite bättre

 

anits 11 mars 2017




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-11 19:23



Bookmark and Share


  Ronny Berk
hoppas på snar bättring
2017-04-06

  Elaine.S VIP
Sänder en hälsning och hoppas att du snart är tillbaka. Lycka till
2017-03-15

  Lars Hedlin
Sänder dig en kram på vägen :)
2017-03-12

  Niliboy
Brännerljus hela dagen å hoppas att det bara skall gå bra!
2017-03-12

  aol
Det kommer att bli bättre ska du se kram min fina vän.
2017-03-11

  Bibbi VIP
Lycka till!
2017-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Då slipper det bli bråck around the clock.
2017-03-11

    ej medlem längre
tack för facebookinlägget, wtfc.
2017-03-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP