Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fiktiv berättelse


Saknadens tyngd

Jag känner att jag måste gå
Ty det är alltför smärtsamt att stanna
Det som måste ske sker och det är bäst så
Och snälla vänner jag ber er
Fråga mig inte om när och vart jag ska
För på det har jag inget bra svar att ge 
Utan låt mig bara få försvinna min väg
Fäll inga tårar eller fråga efter mig sedan
Utan kom ihåg att varje tår som fälls av saknad
Är bara ännu en regnig dag i era liv
Utan le och minns allt det som var roligt
Så kommer era liv att fyllas av solsken 
Jag finns alltid med er i era minnen och tankar
Och ser jag en stjärna falla så lovar jag
Att min önskan ska bli ett tecken till er
Så att ni vet att jag aldrig kommer glömma
Hur mycket ni betytt för mig och mitt liv
Men låt mig nu få gå min väg dit mina ben vill
För en själ med trasiga vingar måste få testa
Om vingarna orkar bära saknadens tyngd
Kanske faller jag för alltid i mitt försök
Men då vet jag i alla fall att jag har provat allt
Så snälla vänner låt mig få leva mitt liv till slutet

Detta var vad som stod på en skrynklig papperslapp
En sista hälsning från en blödande själ
Som trots att hon in i det längsta valt livet
Nu äntligen funnit sin frihet i den tysta natten




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-11 22:55



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
"För en själ med trasiga vingar måste få testa
Om vingarna orkar bära saknadens tyngd"

Håller med alla nedan, fint!
2017-03-16

  Ljusletaren
Låter som en sista hälsning på en begravning. Fint skildrat!
/kram
2017-03-14

  ULJO
Starkt
2017-03-13

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som griper tag och berör!
2017-03-13

  Lars Hedlin
Starkt i beröring ..
2017-03-12

  Angel of love
Berörande text <3
Kram
2017-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP