Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlös mening

Ord
är kapslar
som innehåller
flera ord
ordkluster
bilder

ljudlösa associationer
minnen drömmar
smärta och lust

omedvetna
flytande
oformade
ofärdiga
längtar orden
efter att uttalas
öppnas

ordens drift
att söka solen
äger ingen genväg

måste planteras
bli oansenligt ett
med den mörka jorden

brista
ge av sitt innanmäte

först där bortom

ljuset
så som det
uppenbaras

när tid upplöses
allt vibrerar
av mening

ordlös
mening




Fri vers av Petter Wingren
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-12 07:03



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra och tänkvärt diktat om orden, som rymmer så mycket. Ett enda ord kan döda.
2017-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren