Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann denna trevliga bild via Google! :)


Want to be that Teddy bear!

Well well so inviting

Yes i want to be that Teddy bear :)

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-03-12




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-12 10:52



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
:)
2017-03-24

  StinaJ VIP
Lekfulla ord.
2017-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin