Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden hittade jag via Google!


Ich kann Ihre Schulter zu sein! Jag kan vara din skuldra!

Ich bin auch ein Gewinner

Ich kann Ihre Schulter zu sein

wir sollten uns erleben und wärmen für immer

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-03-11

 

Jag är också en vinnare

Jag kan vara din skuldra

Vi ska uppleva oss och värma evigt

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-03-11




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 236 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-03-12 10:53



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Imponerande med tyska. Tur att din fina vers är översatt till svenska nedan också, annars hade jag inte förstått. Bravo!
2017-04-17

  lila fjäderblomman VIP
Hoppfullt & fint!
2017-03-24

  Lindha W Gustavsson
Låter mycket positivt och hoppfullt.
2017-03-18

  aol
Vackert där Lars,
2017-03-17

  Angel of love
Så fint skrivet,så mycket värme.
2017-03-17

  Salvation Pepper
Goda ord!
2017-03-16

  StinaJ VIP
Styrka förmedlad i ord.
2017-03-14

  Ingrid Trolle
Hej vännen!

Passar på att göra dig uppmärksam
på att du har ett "zu" för mycket
både i rubriken och i andra raden.
Du kan inte ha med ett "att" framför
sein i slutet. Det fungerar ju inte så
på svenska heller.
Dikten är helt underbar och de båda
nallarna likaså!
Kramar
Ingrid
2017-03-13

  Ingrid Trolle
Vackert vännen!
2017-03-13

  Joakimnordbrandt
Mycket bra Lars. Koncist och opretentiöst.
2017-03-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Warum nicht!
Gutes Licht!
2017-03-13

  Karina"Kia"
Sådan styrka i denna..Jag och Vi att få uppleva!

Man väntar nyfiket på vad!*ler*

Snyggt bra ordat!


2017-03-12

  Maria Sundelin VIP
Fin
2017-03-12

    ej medlem längre
Kärlek och löften bor i din fina text.
2017-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin