Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskan går i uppfyllelse

Önska, smart av ett företag, att som företag heta Önska.
Gick aldrig in i butiken, men såg någonting i skyltfönstret, det var dyrt.
Wish, ett annat företag, smartare av det företaget, att heta Wish, eftersom att det finns ett uttryck, som säger -You Wish! Kaxigt värre, och för var och envar, kan det bli verklighet, att man får vad man önskar, när man betalat. Kanske vet man inte om , vad man önskar, förrän man ser det, och då är det bra att priset är rätt. You Wish!




Bunden vers av Mim
Läst 114 gånger
Publicerad 2017-03-12 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim