Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trivas i Helvetet

Ibland måste man trivas i helvetet. Ta reda på mer...

Eller bara var. Plågsamt värre.

Big Bang. Explosion, en tatuering blir född.

Tatueringen, ett uttryck, istället för att skära sig.
Det måste göra ont att tatuera sig?
Vilka är Helvetets måsten?
Eller finns det flera helveten?
Om man tänker på flera personer världen över, så kanske.
Om man tänker på sig själv, så finns det nog bara ett.




Bunden vers av Mim
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-12 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim