Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordspråket är en sanning med modifikation.


Våld föder våld?

Där våldet tar vid
har intelligensen tagit slut
förutom impulskontrollen
alla spärrar har släppt

ett sätt att leva ut
sin frustration
sitt raseri

Våld föder våld
säger ordspråket
inte riktigt säkert
om
man är mottagare
av våldshandlingen
och har klena kroppskrafter




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-12 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP