Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Projekt X på gång, andas lite lättare

Lite lättare. Andas genom, antingen näsan, eller munnen, eller en tablett. Makes you Breath, man kan väl aldrig få för mycket, av halstabletter, eller te`er, om man ska överdriva lagom. Kanske ska man överdriva lagom med dem. Sex is not one of them!

Plåta, allting upp och ner, eller i vinkel. Vinkelslip, namnet på utställningen. Analoga foton, på vardagsprylar, hemma hos mig, eller någon annan, utan namne.
Stilleben, på vardagsprylar hemma hos mig, i ljuset, i mörkret, tydligt skall det vara.

Abort till liv-titel. Människor, som berättar, om att de kunnat bli med barn, efter, att de gjort abort, då man hört talas om, och Grundhistoriken, är , att det är svårare att få barn, efter att man gjort en abort, flera aborter? Spelar det någon roll, hur många aborter man har gjort för förmågan att få barn.

Kopiera-Plagiera, vad som är vackert, eller fridfullt, eller vad som bara är. Text oftast. Och Kanske saker man vill tatuera in. Vad vill man tatuera in? Vad spelar roll?

Taget namn- Varför tar man sig ett namn? Almquist.

Släkthistoria- Almquist, släktforskning med morsan, jag vill ha min nål, ifrån Almqvistska föreningen, för jag är släkt med Harald Almqvist. Och det får man bara då.





Bunden vers av Mim
Läst 162 gånger
Publicerad 2017-03-12 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim