Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårvinter.


Vårtecken.

För mig är det ljuset
strålande sol-gnistrande snö.
Sitta i en snögrotta
med nästippen mot himlen.
Vårvintern i norr är magisk
ibland på skidor eller snöskoter.
Aldrig blir det så varmt som då
när man är mitt i det strålande med snön som kuliss.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-12 13:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och fint
2017-03-24

  ULJO
Vackert
2017-03-13

  Marita Ohlquist VIP
Vackert, vackert, tänker jag som bor på Västkusten.
Van vid snö som smälter och blir till slask innan marken blir vit.
2017-03-13

  Gunnel Eriksson VIP
Fin beskrivning av snön i norr.
Vi i södra Norrland får nöja oss
med litet snöslask.
2017-03-13

  Blått Norrsken VIP
Vackert gestaltat vårvintern i norr.
2017-03-12

    ej medlem längre
En sån vacker bild av vår-vintern du ger oss!
2017-03-12

  Anya VIP
Jaa vårvintern i norr är magisk...håller med.
2017-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP