Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även om det är svårt

Stegen ekar i det ihåliga bergets gångar
Handen håller facklan hårt
Rädslan kramar hjärtat
Önskar dagsljusets varma famn
Droppar som faller från det skrovliga bergets tak
Landar i nacken letar sig ner längst ryggraden
Ryser känner kalla kårar genom hela kroppen
Lågan flämtar drar sin sista suck
Det gör jag med för där är utgången
Kommer man in finns det alltid en väg ut



Lynx63 ©




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-12 14:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I klykan av helvetesgapet
2017-03-17

  Peter G VIP
vilken vacker dikt!
Ett äventyr i miniformat, med ett positivt budskap!
2017-03-14

  Ljusletaren
En av dina bättre texter :-)
/kram
2017-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP