Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årets helg

Våren- årets fredag

så oförbrukat fri                

Allt är ännu ogjort

vadhelst kan ännu bli

 

Sommarn- årets lördag

Förgängligt underbar

Vill spara och bevara

förgäves hålla kvar

 

Hösten- årets söndag

En skön melankoli

vemodiga känslor

att snart är allt förbi

 

Vintern- årets nätter

En dvala mörk och lång

Likt fjärilen jag väntar

på liv i min kokong

©JessicaMarieOlsson2017

Här finns fler dikter, välkommen till min blogg!




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 630 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-12 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP