Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


En lång nervös dag

vaknade tidigt denna söndag

försökte somna om

det gick inte

tankarna dom fanns

på morgondagen

jag tog en långpromenad

på eftermiddagen

det var skönt

vädret var mulet

men det var varmt

väl hemma drack jag en kopp kaffe

tog fram stickningen

som jag ska ha med mig

det kanske blir några varv

om jag mår bra efter operationen

nu ska jag duscha

med det jag fick med med

från lasarettet

innan det är dags för sprutan

som ska hindra att jag får en blodpropp

visst är jag både orolig och nervös

ska försöka koppla av

resten av kvällen

innan det är dags att försöka sova

innan en son hämtar mig tidigt

i morgon

 

anits 12 mars 2017

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-12 19:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sänder dig en kram
2017-04-02

  Anya VIP
Hoppas operationen gick bra. Tänker på dig. <3
2017-03-24

  Eva Helene VIP
Tänker på dig, allt gott, kram!
2017-03-13

  ULJO
Allt gott till dig
2017-03-13

  Bibbi VIP
Må Gud vara med Dig.
2017-03-12

  Niliboy
Lycka till nu, tänker på dig!
2017-03-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP