Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanrum


-

Mellan ben och hud finnes,
bubbelplast och fuktig sand,
tjära och fjädrar,
mormors vigselring.

Våra vita lögner,
inbäddade i mörk sten,
billigt och bra,
hemligheter dyra,
som ingen vill stjäla.

Halkar med tungan,
vid synen av stora fenomen,
jag skriker bäst i skogen,
där det ekar allra mest.

Vill spränga alla trumhinnor
tills de blöder ut och,
börjar om.

-




Fri vers (Fri form) av Avtuggad
Läst 319 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-12 22:56



Bookmark and Share


  Ric
Skrik vetja, tills trumhinnor lemlästats renoverats och börjat dansa salsa!
2017-03-13

    ej medlem längre
roligt. dikt om lust att uttryckas sig.
2017-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Avtuggad