Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

världens sista kväll




självbilder
följer inte
förändrade dynamiker


jag ser minnen
och roller
i spegeln
som inte såg likadana ut
igår

vem avgör riktning
när det som styr
är en idé
om total symbios?

hur orkar jag
när jag är helt övertygad
om att jag inte gör det?
alltså verkligen
110 procent säker
på att nästa steg
blir slutets
triumf


andningen är inte på låtsas
men den saknar bärkraft
jag erbjuder kroppen
ångest och rädsla
i utbyte
mot precis det lilla
som orkar hålla igång den


viktar orden så de räknas
jag vet inte vem av oss som gör bedömningen
men någonstans måste vi ta oss







Fri vers av Patrik Englund VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-13 01:09



Bookmark and Share


  julia.s
Så himla bra.
2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Englund
Patrik Englund VIP