Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningen

Gryningen avsmakade potentialen och suckade lidelsefullt;
böjda strålar omfamnade disernas kurvor
en djup dvala beundrades utav daggens andar
en ljuv kyla omgav ljuset

ett kännande sinne överröstes utav en grynings vers
skönheten och dess nyanser la orden till vila
blott en tystnad och djupa andetag anades
en söt evighet förklädd som ett flyktigt ögonblick




Fri vers av Frida Andersson
Läst 245 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-13 09:37



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Fint skrivet, du målar gryningen som en dansande älva över en stilla insjö.
2017-05-30

  Camelot
Ljuvt och omfamnande!
Du ger det naturen ger..
Tack
2017-03-21

    ej medlem längre
Jättevackert skrivet. Högklassig poesi. Orden letar sig i ljuset, förnimbart, essensen i dikten. Kan sägas så mycket mer om hur underbart skrivet det är, om dess skrivteknik m m. Applåd ska du också ha!
2017-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt, fint och alldeles underbart!
2017-03-13

  Öknens Ros VIP
en sällsamt vacker gryning, skönt målad i ord!
2017-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Frida Andersson
Frida Andersson