Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

> Diminuendo


Vi drömmer, lutade mot trappräcket.
Trots att ingenting är som det verkar
och allting är precis som det är. 

Trots att sången glömt Sångaren
– inte en, inte två –
flödar den omöjliga symfonin. 

Kompositören sjunger vidare
i väntan på att tonerna ska inse
att de är otänkbara. Här finns Ingen.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-13 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson