Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Umgås över generationsgränserna


Ungdomskult

Det finns kraft och energi
även i åldrade kroppar
räkna inte bort 60-plussare

deras erfarenhet
kan vara till gagn
för yngre personer

äldre och yngre
kan ha utbyte av varandra
umgås över generationsgränserna

hitta mötesplatser
för att få

en mer mångfacetterad
syn på tillvaron




Fri vers av Ingegerd svedin VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-13 15:21



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
visst är det så, gammal är inte alltid äldst!
2017-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP